Öppettider

Mån-Tors   8:00 - 16.00
Fredagar   8:00 - 13:00
Lunch        12:30 - 13:30

Om oss

4R Ekonomi AB 

4R Ekonomi är ett nytt namn men bakom namnet finns det en lång historia och mycket erfarenhet. 4R Ekonomi AB föddes när Uddevalla Bokförings- & Revisionsbyrå AB köpte Sääf Redovisning och Revision.

Två etablerade byråer blev då en och tillsammans har vi en bredare kompetens och med hjälp av den kan vi hjälpa våra kunder på ett ännu bättre sätt i framtiden.

Som kund hos oss får du ett personligt bemötande och med kunskap & engagemang gör vi allt för att du som kund skall nå dina mål som företagare. Det gör vi genom att ge er proaktiva råd utifrån just ditt företag.

Vi kan erbjuda det mesta för dig som företagare och det innebär att vi utöver den traditionella verksamheten (bokföring, bokslut, revision och ekonomiska konsultationer) också hjälper dig som företagare att effektivisera din administration genom hitta en lösning som passar just dig.

Historia i årtal

År 1948

Uddevalla Bokföring registreras som enskild firma.

 

År 1967

Byter namn till Uddevalla Bokförings- och Revisionsbyrå som enskild firma.

 

År 1984

Uddevalla Bokförings- & Revisionsbyrå Aktiebolag registreras hos Bolagsverket.

 

År 2013

Uddevalla Bokförings & Revisionsbyrå AB anställer Lars Johanson som tidigare bedrivit egen verksamhet i L Johanson Redovisningsbyrå HB.

 

År 2019

Uddevalla Bokförings- & Revisionsbyrå AB förvärvar Sääf Revision AB och Sääf Redovisning AB

Rolf Sääf har sedan år 1984 bedrivit egen verksamhet i Sääf Redovisning & Revision AB.

År 2008 förvärvade Rolf Sääf verksamheten Lars Hognert Kontors – Tjänst Aktiebolag (kontoret i Tanum) som sedan bytte namn till Sääf Redovisning AB.

 

År 2019

Uddevalla Bokförings & Revisionsbyrå AB byter namn till 4R Ekonomi AB som idag bedriver verksamhet på följande orter: Uddevalla, Tanum och Strömstad.

Dela sidan

Facebook
Twitter
LinkedIn